Een van de geboorteplaatsen van fietsen in Italië

Italië is een van de vroegste geboorteplaatsen van de wielersport. Het is de gastheer van de Giro d’Italia, een van de drie grote ringraces ter wereld. Het is ook het wielerevenement op het hoogste niveau. De topwielrenners in elk land hopen om de drie grote competities te voltooien. Toernooi, zodat ze de goedkope wielerkleding elke dag zullen trainen om competitief te blijven.

Filippo Ganna is een wielrenner uit Italië. Op 10.10 van dit jaar vestigde hij een nieuw UCI-record op de wedstrijdlocatie in Grenchen, Zwitserland. De voormalige kampioen gebruikte 26 jaar de bovenmenselijke rijpositie. Filippo Ganna slaagde erin het record te overtreffen , nu is de pose verboden en wist Filippo Ganna deze met 417 meter te overtreffen.

Bij Ineos Grenadiers rijdt hij vooral tijdritten.Filippo Ganna is de beste in tijdrijden en is ook wereldkampioen tijdrijden.Filippo Ganna, die van jongs af aan van fietsen hield, is altijd heel streng geweest in zijn zelfdiscipline. Hij kan een Ineos Grenadiers fietskleding dragen om te winnen. De wereldkampioen tijdrijden zijn harde werk en talent zijn onmiskenbaar.