Italiaanse profwielrenner Viviani

Kerstmis komt eraan en de meeste professionele wielrenners zijn teruggekeerd naar hun geboorteplaats om zich voor te bereiden op deze heerlijke vakantie. Ze zullen blijven aandringen op dagelijkse training in hun geboorteplaats, en ze zullen ook goedkope wielerkleding dragen en in het weekend buiten rijden met vrienden. mensen Ik zal voor Kerstmis geschenken klaarmaken en ze met Kerstmis aan familieleden of vrienden geven.

In het wielrennen is de droom van een professionele wielrenner om deel te nemen aan de drie grote ringraces of de vijf grote klassieke races en een goede ranking in de competitie te winnen. Viviani is een professionele wielrenner uit Italië met een zeer rijke rijervaring. Individuele mensen hebben gewonnen etappekampioenschappen in de drie grote ringraces.

„Het is geweldig om met Kerstmis een cadeau te krijgen. In Italië hebben bijna de meeste wielerliefhebbers een Ineos Grenadiers fietskleding. Veel professionele wielrenners houden van fietsen op jonge leeftijd, dus beginnen ze al op jonge leeftijd. Ze zijn erg gepassioneerd door fietsen en willen om de ploeg te helpen.