Vingegaard van Team Jumbo-Visma

Veel mensen houden van fietsen en hebben hun favoriete wielrenners of teams. Het dragen van goedkope wielerkleding en elke dag paardrijden is hun dagelijkse routine geworden. Hoewel veel wielrenners vanwege de komst van Kerstmis naar hun geboorteplaats zijn teruggekeerd, trainen ze nog steeds dagelijks en ik zal ervoor zorgen een afspraak om in het weekend met mijn vrienden te fietsen.

Kerstmis is een speciale feestdag. Veel wielrenners maken cadeaus voor hun familie of kinderen. In Denemarken heeft bijna iedereen die van fietsen houdt een Team Jumbo-Visma fietskleding, omdat Vingegaard dit jaar Pogacar versloeg in de Tour de France en het kampioenschap won. Dit is een eremoment voor Vingegaard.

Vingegaard speelt momenteel voor Team Jumbo-Visma.Na het winnen van het Tour de France-kampioenschap werd hij in één klap de belangrijkste speler van het team, en er is nog een hoofdrolspeler in Team Jumbo-Visma.Hij won drie opeenvolgende Tour de France Frankrijk fietsen Roglič, de kampioen van de race, heeft veel krachtige wielrenners en ik denk dat ze volgend jaar meer kampioenschappen zullen winnen.